Živé kvety

Živé kvety

liveORMP
Dĺžka:120 minút
Žáner:Reggae, MB, Pop, Melodická hudba, Rapp, Punk, Punk-Rock

Živé kvety je slovenská rocková skupina, ktorá vznikla v Bratislave v roku 1994, okolo speváčky a textárky Lucie Piussi. Predovšetkým jej osobou je skupina spájaná s legendárnym Divadlom Stoka.

Diskografia

2000 Živé kvety – Mediálny inštitút, CD

2003 V dobrom aj v zlom – Pavian records, CD

2004 Na mojej ulici – Slnko records, CD

2005 Sloboda – Slnko records, CD [1]

2007 Bez konca – Slnko records, CD

2008 12 + 1 – Slnko records, CD

2009 Zlaté časy – Slnko records, CD

2010 Spúšť – Slnko records, CD

2012 Oľga, ideš svojím tempom!

2016 Nové poschodia – Slnko records, CD

Zostava:

Súčasní členovia

Lucia Piussi – spev, gitara, harmonika, texty (1994 – súčasnosť)

Peter Bálik – gitara (1994 – súčasnosť)

Agnes Lovecká – bicie, husle, spev (2002 – súčasnosť)

Juraj Mironov – basgitara, organ, klavír, akordeón, spev (1999 – súčasnosť)

Jakub Kratochvíl – gitara, klavír, spev (2007 – súčasnosť)

Bývalí členovia

Marek Pastier – gitara (2002 – 2006)

Martin Šútovec – banjo (1998 – 2000)

Michal Šulek – kontrabas (1999 – 2000)

Vlado Mrázko – bicie (1999 – 2001)

Dĺžka: 120 min

Krajina pôvodu:

  • Slovensko

Živé kvety je slovenská rocková skupina, ktorá vznikla v Bratislave v roku 1994, okolo speváčky a textárky Lucie Piussi. Predovšetkým jej osobou je skupina spájaná s legendárnym Divadlom Stoka.

Diskografia

2000 Živé kvety – Mediálny inštitút, CD

2003 V dobrom aj v zlom – Pavian records, CD

2004 Na mojej ulici – Slnko records, CD

2005 Sloboda – Slnko records, CD [1]

2007 Bez konca – Slnko records, CD

2008 12 + 1 – Slnko records, CD

2009 Zlaté časy – Slnko records, CD

2010 Spúšť – Slnko records, CD

2012 Oľga, ideš svojím tempom!

2016 Nové poschodia – Slnko records, CD

Zostava:

Súčasní členovia

Lucia Piussi – spev, gitara, harmonika, texty (1994 – súčasnosť)

Peter Bálik – gitara (1994 – súčasnosť)

Agnes Lovecká – bicie, husle, spev (2002 – súčasnosť)

Juraj Mironov – basgitara, organ, klavír, akordeón, spev (1999 – súčasnosť)

Jakub Kratochvíl – gitara, klavír, spev (2007 – súčasnosť)

Bývalí členovia

Marek Pastier – gitara (2002 – 2006)

Martin Šútovec – banjo (1998 – 2000)

Michal Šulek – kontrabas (1999 – 2000)

Vlado Mrázko – bicie (1999 – 2001)

Krajina pôvodu:

  • Slovensko
Pre lepšie prispôsobenie obsahu pre Vás, bezpečnosti, meraniu štatistík návštevnosti a lepšej spätnej väzbe tento web používa cookies. Klikaním a navigovaním po stránke súhlasíte s tým, že zbierame o Vás anonymné informácie cez cookies. Viac informácií o používaní cookies na našej stránke nájdete tu.